albert markoš

Umesto dua Silarda Mezeija i Fila Mintona, treće večeri 25. Festivala Ring Ring, u petak, 26. novembra, Silardu Mezeiju će se pridružiti Albert Markoš.

. . .

U vreme pandemije mnoge stvari postaju neizvesne, te su promene u poslednjem trenutku sasvim moguće. Nažalost, takva iznenadna promena je zadesila i festival Ring Ring, čije je dvadesetpeto, jubilarno izdanje počelo u utorak, 23. novembra, nastupom Ansambla Studio6.

Engleski pevač Fil Minton (Phil), koji je trebalo da nastupi sa Silardom Mezeijem u petak, 26.novembra, u klubu Drugstore, sprečen je da putuje, jer iznenada mora da provede deset dana u izolaciji. Naime, Filova ćerka, sa kojom je umetnik bio u bliskom kontaktu proteklog vikenda, obolela je od bolesti izazvane virusom covid-19.

Ovo je uobičajena procedura, a mi želimo Filu Mintonu da mu se ćerka brzo oporavi, ali i da njega zaraza zaobiđe, s obzirom na to koliko ima godina (80).

Fil je izrazio veliko žaljenje zbog toga što neće moći da nastupi na festivalu ove godine, ali smo sa njim i Silardom odmah dogovorili njihov zajednički, premijerni nastup na sledećem, 26. festivalu Ring Ring, planiranom za maj 2022. godine.

No, da naša verna publika ne bi ove godine bila potpuno uskraćena za jedan izuzetan koncert, mi smo već dogovorili da Silard Mezei, u petak, 26. novembra, pre Akosh S. Trija nastupi sa mađarskim čelistom Albertom Markošem. Ovo veče će upravo da počne njihovim nastupom, u 20 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti preko sajta tickets.rs ili pred koncert na ulazu u klub Drugstore.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.