PROJEKTI

EFFEA

EFFEA

Udruženje „Ring Ring” je u 2023. godini bilo partner u projektu saradnje, kojom su kroz Fond EFFEA ostvarena tri koncerta hrvatskog umetnika Ivara Robana Križića.

CD „Ring Ring, 25 godina – domaći autori”

CD „Ring Ring, 25 godina – domaći autori”

Audio-izdanje „Ring Ring, 25 godina – domaći autori” objavljeno je 2021. godine, za etiketu „Multimedia Music”, povodom jubileja najstarijeg festivala u organizaciji Udruženja „Ring Ring”.

EU.T.ER.PE

EU.T.ER.PE

Promocija tradicionalnih instrumenata i muzike bila je glavni cilj međunarodnog projekta „EU.T.ER.PE” (2014 – 2016), u kom je Udruženje „Ring Ring” bilo partner.

Festival „Zajedno Zusammen”

Festival „Zajedno Zusammen”

Festival „Zajedno Zusammen”, na kome su učestvovali muzičari iz Austrije i Srbije, održan je u Beogradu, od 19. juna do 15. jula 2014. Udruženje Ring Ring je bilo jedan od organizatora.

Ring Ring na Belefu

Ring Ring na Belefu

Festival „Ring Ring” je 2012. i 2013. imao letnje produžetke, našavši se među manifestacijama koje su tada bile uključene u program „Beogradskog letnjeg festivala – BELEF”.

Cyber Dinner

Cyber Dinner

Prvi „Cyber Dinner” u Srbiji, koji je organizaciono predvodilo Udruženje Ring Ring, održan je u beogradskom Supermarketu, 3. aprila 2013. godine.

This site is registered on wpml.org as a development site.