Promena u programu 25. „Ring Ring”-a

Umesto dua Silarda Mezeija i Fila Mintona, treće večeri 25. Festivala Ring Ring, u petak, 26. novembra, Silardu Mezeiju će se pridružiti Albert Markoš.

silard mezei i albert markoš

Silard Mezei i Albert Markoš (promotivna fotografija)

U vreme pandemije mnoge stvari postaju neizvesne, te su promene u poslednjem trenutku sasvim moguće. Nažalost, takva iznenadna promena je zadesila i festival Ring Ring, čije je dvadesetpeto, jubilarno izdanje počelo u utorak, 23. novembra, nastupom Ansambla Studio6.

Engleski pevač Fil Minton (Phil), koji je trebalo da nastupi sa Silardom Mezeijem u petak, 26.novembra, u klubu Drugstore, sprečen je da putuje, jer iznenada mora da provede deset dana u izolaciji. Naime, Filova ćerka, sa kojom je umetnik bio u bliskom kontaktu proteklog vikenda, obolela je od bolesti izazvane virusom covid-19.

Ovo je uobičajena procedura, a mi želimo Filu Mintonu da mu se ćerka brzo oporavi, ali i da njega zaraza zaobiđe, s obzirom na to koliko ima godina (80). Fil je izrazio veliko žaljenje zbog toga što neće moći da nastupi na festivalu ove godine, ali smo sa njim i Silardom odmah dogovorili njihov zajednički, premijerni nastup na sledećem, 26. festivalu Ring Ring, planiranom za maj 2022. godine.

silard mezei

Silard Mezei (foto: Zsofia Szerda)

No, da naša verna publika ne bi ove godine bila potpuno uskraćena za jedan izuzetan koncert, mi smo već dogovorili da Silard Mezei, u petak, 26. novembra, pre Akosh S. Trija nastupi sa mađarskim čelistom Albertom Markošem. Ovo veče će upravo da počne njihovim nastupom, u 20 časova.

Ulaznice se mogu nabaviti preko sajta tickets.rs ili pred koncert na ulazu u klub Drugstore.

. . .